Lijmpartner als totaalleverancier voor de industriële markt

Lijmpartner een solide partner met een know how van 25 jaar als het gaat over industriële lijmtoepassingen.
Een uitgebreid totaalgamma in lijmen. Het loopt van handapplicaties tot bulklijmen welke men geautomatiseerd verwerkt.
Oplossingsgericht werken aan een totaaloplossing is een van de speerpunten, de andere peilers zijn concept, advies, full service en betrouwbaarheid.
Het is de bedoeling een op resultaat gerichte partner voor de klant te zijn waar we rekening houden met zijn/haar doelstellingen.
Naast lijmen zijn er vele mogelijkheden in “slimme bevestigingsmogelijkheden”. Bezoek onze sites; www.speciaallijmen.nl www.lijmpartner.nl, www.lijmpartnershop.nl en www.bondtack.nl. Op deze sites vindt u alle nodige informatie.

Een verlijming moet betrouwbaar zijn, zelfs onder extreme condities. Vele jaren van ervaring en intensieve expertise zijn er voor nodig om goede lijmproducten te ontwikkelen en produceren. De firma Technicoll en Lijmpartner hebben meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van industriële lijmen. Met een eigen R&D en productie heeft Technicoll controle over het complete traject. Lijmpartner al 25 jaar actief op de industriële markt als totaalleverancier verkoopt actief de hoogwaardige Technicoll producten. Een doelgerichte aanpak op het industrie segment.